Érdemes még foglalkozni az e-mail marketinggel?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A GDPR bevezetése óta sokkal kevesebb e-mailt kapunk. Ami azt is jelenti, hogy aki viszont betartja a szabályokat az lesz a nyertes.

Érdemes még foglalkozni az e-mail marketinggel?

Aki hírleveleket küld annak most sokkal nagyobb eséllyel fogják megnézni a leveleit, mint az elmúlt pár évben bármikor! Ez most egy hihetetlen nagy esély annak, aki most hírleveleket fog küldeni, mert szinte nem lesz konkurenciája. Ez egy nagyon kellemes eredménye ennek a GDPR törvénynek. Márpedig te is azt szeretnéd, ha kevés, vagy esetleg semmilyen konkurenciád nem lenne. Nem tudom melyik üzletben vagy, de nagy valószínűség szerint nem találnál 3 embert, aki ezt jól csinálná, vagy egyáltalán tenne bármit is online.

De, hogy hogyan tudod te ezt kihasználni, azt most a videóban mondom el neked!

Érdemes még foglalkozni az e-mail marketinggel?

Kattints a videóra a részletekért most!

 Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen!    

Továbbá, ha feliratkozol, akkor letöltheted ingyen a Valódi Online Hálózatépítés könyvem első 4 fejezetét!  

 Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859 

 

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

 

 

 

Vissza

Címkék : e-mail marketing

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.