Ha nem tudod, hogy miről blogolj, akkor itt a megoldás!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Ilyenkor sok mindent tehetsz. Megnézheted a legsikeresebb, legnézettebb videódat, bejegyzésedet és azt a témát újra feldolgozod. De néha még kedved sincs hozzá és valamit azért meg kellene osztani. Ilyenkor jönnek képbe a régebbi bejegyzéseid.

Ha nem tudod, hogy miről blogolj, akkor itt a megoldás!

                                                                 Nem tudod mit írj? Elfogyott a téma?

Ha valami miatt nem tudok csinálni bejegyzést, cikket, akkor fogom a linkelhető képkészítőt és kirakom újra valamilyen jó képpel és néha más címmel. Az emberek nem követik annyira a bejegyzéseidet, hogy emlékezzenek minden bejegyzésre. A másik, hogy hiába osztottad meg a bejegyzéseidet, nem látta azt mindenki.

Tehát hiába hoztad létre a bejegyzésedet, ami szuper jó lett, ha azt kevés ember látta. Többször meg kell osztani és úgy, hogy ne legyen unalmas. Erre jó a Linkelhetó képkészítő, mert úgy variálod a képeket és a címeket, ahogy te csak akarod. Én ezt szoktam csinálni, ha valami miatt nem tudok létrehozni új tartalmat.

Fontos a folyamatos jelenlét, mert nagyon könnyen és gyorsan el fognak felejteni téged. Mi pont ezt nem akarjuk, hanem épp az ellenkezőjét. Több szakaszból áll a valódi online hálózatépítés. Az első az online rendszer létrehozása. Ide kevés ember ér el. De aki elér sokszor meg is áll. Második a megfelelő tartalom létrehozása. Itt már nagyon sokan buknak el. Nem fordítanak erre időt, pedig ez a lényeg.

Ha nem tudod, hogy miről blogolj, akkor itt a megoldás!

                                 Tartalom nélkül, a legjobb online rendszer sem ér semmit!

 

De a harmadik a legfontosabb, hogy ezt el is juttassuk az emberekhez. Itt jönnek a képbe a szoftverek, mint a linkelhető képkészítő, mert sokkal több kattintást kapsz. Mivel a kattintások száma rendkívül fontos, ezért mondom, hogy feltétlenül használd a linkelhető képkészítőt.

 

Ami megtelhetsz még, hogy a cégeddel kapcsolatos videókat nézel meg, vagy hanganyagokat hallgatsz. Rendezvényekre jársz. Lényegében legyél benn a céged körforgásában. Mert, ha ez megvan, akkor témád mindig lesz, de legalábbis, kevesebbet leszel abban az állapotban, hogy ne lenne témád.

De, ha érdekelnek a további részletek, akkor nézd meg a videót most!

Bármi kérdésed van az online hálózatépítéssel kapcsolatban, akkor keress az alábbi elérhetőségeken.

Ha még több infót szeretnél a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor indítsd el a chatbotot, amin keresztül le tudod tölteni ingyen a Valódi Online Hálózatépítés könyv első 4 részét.

Ha érdekel ez téged és tényleg meg akarod tanulni a valódi online hálózatépítést, akkor nézd meg a videót és, ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken.

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Telefon: 36706329859

E-mail: Info@networkmarketing.hu

 

 

 

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Linkelhető képkészítő, Blogolás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.