Hogyan Érd El, Hogy Több Figyelmet Kapj a Megosztásaidra?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 Alapvetően 2 megoldás van. Az egyik szoftveres ez a linkelhető képkészítő, a másik pedig a tartalom marketing. Az elsőnél azt éred el, hogy pusztán egy jó kép és jó cím választásával többen kattintanak, a másiknál pedig értéket adtál a célközönségnek.

Mit gondolsz melyik a nehezebb? Nyilván a második. Az elsőnél csak meg kell venned a szoftvert és már használhatod is. A másodiknál viszont meg kell tanulnod. Mit kell megtanulni ehhez? Az alap és a haladó blogging tanfolyamot. Ezekben van a titok!

Hogyan Érd El, Hogy Több Figyelmet Kapj a Megosztásaidra?

                                               A valódi online hálózatépítés titka elérhető számodra is!

Ugyanis nem elég rendelkezned kiváló termékekkel és szuper kompenzációs tervvel, hanem ezt be is kell mutatni jól a célközönségednek.

Márpedig ezt a képességet nem az anyatejjel szívtuk magunkba. Konkrétan sehol nem tanították ezt nekünk. Soha nem jöttem volna rá ezekre magamtól. Nekem is meg kellett tanulnom. Meg is tanultam profi, amerikai online hálózatépítőktől. Alkalmaztam és a magyar piacra aktualizáltam és a lényeg, hogy működik!

Viszont, ha ezt megtanulod, akkor lényegében bármit el tudsz adni a neten ezen túl! Gondolom, nem kell elmagyaráznom, hogy ez miért jó neked.

Van két kérdésem? Megvan már neked a linkelhető képkészítő szoftver? Rendelkezel már az alap és a haladó blogging tanfolyammal? Mert ha nincs, akkor megvan a hiba, hogy miért nem tartasz, ott ahol szeretnél, és miért nem megy az online hálózatépítés úgy, mint a karikacsapás.

A félelmetes ebben, hogy amint a tudás és a szoftver birtokában leszel, és persze használod is ezeket, elképesztő változás fog beállni az eredményeidben. Persze mérges is leszel magadra, hogy miért nem hallgattál rám hamarabb, de ne aggódj ezen mindenki átmegy. Én is nagyon körültekintő vagyok, amikor valamilyen tudást veszek, de mindig arra jövök rá, hogy semmi értelme nem volt, hogy halogattam, de hát ilyenek vagyunk.

Hogyan Érd El, Hogy Több Figyelmet Kapj a Megosztásaidra?

      A valódi online hálózatépítés tudása, nem egy relativitás elmélet, de azért meg kell tanulni, ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni!

 

 

Viszont megtanultam, hogy, ha valamit nem tudok, akkor arról valaki biztos vagy írt egy könyvet, vagy létrehozott tartalmat. Én pont ezt csinálom. Értéket, tudást, tapasztalatot adok neked, amivel időt, energiát és pénzt spórolsz. Továbbá persze pénzt keresel.

Ha érdekel, hogy mit tudnál még jobban csinálni, akkor nézd meg a videót most!

Ha szeretnéd megszerezni magadnak a Haladó Blogolás titkát, akkor kattint a narancssárga gombra most!

 

 

Megrendelem

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Több kattintás, Linkelhető képkészítő

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.