Kulcsrakész értékesítési csatorna hálózatépítőknek

Kategória: Kulcsrakész rendszerek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Kulcsrakész értékesítési csatorna hálózatépítőknek

Ha te nem vagy műszaki zseni, akkor 2 lehetőséged van, hogy legyen saját értékesítési csatornád. Az első, hogy a tanfolyamok alapján és az Automata Coaching segítségével te csinálod meg. Itt persze van személyes konzultáció is. Ennek az elkészítése ilyenkor a hirlevelek megírásán kívül 2-4 hét alatt van kész. Ebben a videóban a második verzióról beszélek. Ez nem más, mint egy kulcsrakész rendszer.

Persze a hírleveleket neked kell megírni, de a technikai részt én átvállalom és én 1-2 héten belül készre rakom a rendszert. Ezt azok választják, akiknek kevés idejük van, vagy úgy érzik, hogy az automata coachinggal sem tudják megcsinálni. Ha megkapod a kész rendszert, akkor már csak egy feladat van de, ezt 3 perc alatt megtanítom bárkinek.  Saját tárhelyen saját domainnévvel. Például www.neved.hu Ennek van egy pluszköltsége, de ezt persze nem nekem fizeted. Ennek további előnye, hogy a tárhelyen további weboldalakat hozhatsz létre. Továbbá a domainevedből, bármennyi egyedi e-mail létrehozható. Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik rendelkeznek minimális számítógépes ismeretekkel.

  Ez tartalmaz: Könnyen szerkeszthető oldal Banner elhelyezés Pop-up ablak Statisztika Egyedi fejléc Bővítmények és egyéb hasznos dolgok.


Ha plusz bannert, elkapó oldalt szeretnél, azoknak a költsége itt található: Itt 2 verzió van. 1 verzió, hogy nem vásárlod meg az elkapó oldal gyártót és én a sajátommal megcsinálom neked. 2 verzió, hogy megvásárlod a programot is hozzá. Ez plusz költség, de előnye, hogy akármennyi oldal létrehozható. Továbbá klónozható a munkatársaknak is. Ennek az elkészítési díja: 4990 Ft/db


 További részleteket a videóból tudsz meg. Természetesen számlát kapsz a vásárlásról. Így ha cégnévre szeretnél, akkor céges bankszámláról utald el a végösszeget!   A teljes rendszer ára 29990 FT 

A számlaadatok: Ács Zoltán István

Raiffeisen Bank: Számlaszám: 12072552-01484775-00100009

(megjegyzésbe írd be az e-mail címedet és a számlázási címet!)


 

  Ha bármi kérdésed van, írj nekem vagy hívj fel!    

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Skype: mlmzoli  

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Kulcsrakész értékesítési csatorna

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.