Már többféle online kulcsrakész rendszert kérhetsz tőlem.

Kategória: Kulcsrakész rendszerek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

 

Tisztázzuk le, hogy mit jelent az, hogy kulcsrakész rendszer? Többen hirdetik ezt a Facebookon és az egyik ilyen emberrel beszéltem, hogy mégis mire gondolsz, akkor, amikor azt hirdeted, hogy kulcsrakész rendszert adsz? Erre a válasz a következő volt: Ha belép az illetőhöz, akkor havidíjért, ami nem kevés, megkap egy rendszert, amit persze a vevőnek kell tartalommal feltölteni.

Amit én ajánlok az nem ez. Én tartalommal töltöm fel, amit az ügyfél ad nekem. Tehát ez azt jelenti, hogy a rendszer fel van töltve tartalommal. Videókkal, írásokkal, képekkel, prezentációkkal és minden olyannal, ami az elinduláshoz kell.

Már többféle online kulcsrakész rendszert kérhetsz tőlem.

                    Képzeld milyen lenne, ha nem neked kellene bajlódni informatikai bonyolult dolgokkal?

 

A hírleveleket átnézem, tanácsokat adok a megírásához, és az elkészült hírleveleket beprogramozom a hírlevélküldővel. Bannert gyártok és minden olyat, amitől ez egy kész működőképes értékesítési csatorna lesz.

Ez egy kicsit másképp néz ki nem? Hát persze! Egy ilyen rendszert már csak működtetni kell, és ez nem jár semmilyen technikai ördöngőséggel. Létrehozni a nullából, na, azt biztos, hogy nem tudja mindenki megcsinálni. De, ha kész onnan már egy blogbejegyzést felrakni az már gyerekjáték.

Ez egy kezdő értékesítési csatorna, amit kezdőknek javaslok. Erről itt találsz bővebb infót.

Létezik, még a kulcsrakész sales oldal, ami egy olyan weblap, ami egyetlen oldalból áll. Ezen az oldalon minden kulcs információ megtalálható. Nem igényel később rendszeres munkát. Maximum a változásokat kell rajta frissíteni, de napi munka nincs benne. Ez azoknak javaslolt, akik nem érnek rá blogolni, továbbá offline hálózatépítőknek, akik egy tárgyalás után megerősítésnek adhatják a jelölteknek.

 

Már többféle online kulcsrakész rendszert kérhetsz tőlem.

             Mit szólnál, ha lenne egy online rendszered, ami akkor is működne, amikor te alszol, vagy nyaralsz?

 

A harmadik a haladó üzletiblog, ami olyanoknak való, akik rendszeresen blogolnak és most egy szintet szeretnének ugrani. Kifejezetten csak azoknak ajánlom, akik rendszeresen raknak fel új cikkeket, de nincsenek megelégedve az eredményekkel.

Ebben az üzleti blogban minden benne van. Blog, hirlevélküldő és rengeteg hasznos forgalomnövelő szoftver.

Rengeteg segítség van benne, címadáshoz, cikkekhez sablonok és rengeteg más hasznos dolog, amiről a videóban beszélek neked.

Bármelyiket is választod hasznos lesz neked a saját üzletedhez és nem neked kell megcsinálnod!

Most kattints a videóra a részletekért!

 

Bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Ács Zoltán

Telefon: 36706329859

E-mail: info@networkmarketing.hu

 

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Kulcsrakész rendszerek

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.