Mit kell tenned, ha már kész az online rendszered?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Tisztázzunk egy dolgot! Ha kész van az értékesítési rendszered, az még csak a nulladik lépés. Szükséges dolog, mintha pizzériát akarnál működtetni, akkor kell egy épület megfelelő szintre felépítve, felszerelve stb. Én elhiszem, hogy ez sok munka és, hogy sokba kerül, de a pénzkeresés utána indul, miután kész a pizzéria. Itt nem hagyhatod abba.

Ha kész az értékesítési rendszered, akkor nem ott fejeződik be a munka. Rengetegen létrehozzák, vagy létre hozatják az online csatornájukat, de nem történik semmi utána vagy a tartalom nagyon silány. Ez egy szakma, amit meg kell tanulnod, ha kiszámíthatóan sikeres akarsz lenni.

Sokan reklámozzák most a Facebookon, hogy kulcsrakész rendszert ajánlanak, ami automata pénzkeresést ígér, de konkrétan tudom, hogy eddig még senkit nem hoztak be még. Ez nonszensz. Ahogy a legutóbbi cikkemben is elmondtam, hogy a kulcsrakész rendszer nálam olyan, ami tényleg kész van. Tartalommal fel van töltve. A hírlevelek bent vannak a hírlevélküldőben. Az egész tartalmat átnézem, hogy miután átadom, akkor már csak tényleg blogolni keljen és ne kelljen informatikai dolgokkal bajlódnod.

Tehát a munka, ami pénzt hoz az a blogolás. Minden ezen múlik. Pontosan ezért fogom létrehozni a haladó blogging tanfolyamot. Épp ma kezdem el létrehozni. De mielőtt haladó tanfolyamot akarod tanulni, előtte az alap blogging tanfolyam anyagával kell tisztába lenned.

Mit kell tenned, ha már kész az online rendszered?

                                                Eleged van már abból, hogy csak véletlenszerű eredményeid vannak online?

 

Amikor én tanultam amerikai online marketerektől, akkor 285 dollár volt a blogging tanfolyam. De nagyon megérte. Nyugodj meg neked nem fog ennyibe kerülni. De talán ez a legfontosabb tudás, amit csak megtanulhatsz. Nem véletlen az, hogy én magam is most ebben fejlesztem tovább magam, mert aki ezt tudja, az bármit el fog tudni adni. Ez nyilvánvaló előnyt jelenthet neked.

Ha már valamennyit blogoltál, akkor gondolom rájöttél, hogy valami több kell, mint amit most csinálsz. De mi lehet ez? Ezt könnyedén meg tudod tanulni a blogging tanfolyamból. Egy ilyen tudás az befektetés magadba. Én magam is tudtam, amikor kifizettem a 285 dollárt annak idején.

 

Szívtam a fogamat rendesen, de láttam, hogy most vagy meg tanulom a blogolást vagy eláshatom magam és soha nem fogok online pénzt keresni. Ez pedig engem nagyon megrémített. Nem tudom, hogy te most hogy vagy ezzel a kérdéssel, de ha nem vagy megelégedve az életeddel és már van egy eszköz a kezedben, amivel tudnál pénzt keresni, de nem tudod, hogy mit kell csinálni online, akkor jó helyen jársz! Mert itt ezt meg tudod tanulni.

Mit kell tenned, ha már kész az online rendszered?

                                     A blogolás tudományát, ha megtanulod, nem kell aggódnod a jövőtől!

 

Ha bővebb infót akarsz a bloggolásról, akkor kattints ide!

Ha még több infót szeretnél a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor indítsd el a chatbotot, amin keresztül le tudod tölteni ingyen a Valódi Online Hálózatépítés könyv első 4 részét.

Ha érdekel ez téged és tényleg meg akarod tanulni a valódi online hálózatépítést, akkor nézd meg a videót és, ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken.

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Telefon: 36706329859

E-mail: Info@networkmarketing.hu

 

 

 

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Kulcsrakész rendszerek, Mit kell tenned?

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.