Mostantól megújul a belsőkör tagság és még több információt kaphatsz a Valódi Online Hálózatépítésről!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ha követed a történéseket, akkor észrevehetetted, hogy jelentős fejlesztéseket csináltam, hogy minél magasabb szintű oktatást kapj, ha valamilyen Online Prosperity Akadémia tanfolyamait.

Már 1 helyen 1 jelszóval eléred az összes általad megvett online tanfolyamaidat, kivéve a belsőkör tagsági hanganyagokat. De ez is megváltozik, mert már elindult ennek is a fejlesztése, ami bonyolultabb, mert ott az időt is vissza kell számolni, mert ugye az havidíjas szolgáltatás.

Mostantól megújul a belsőkör tagság és még több információt kaphatsz a Valódi Online Hálózatépítésről!

A mai világban szédületes tempóban fejlődik az online marketing. Ha lépést akarsz tartani a fejlődéssel, akkor a belsőkör tagsággal ez sikerülni fog!

 

De ha már ez a fejlesztés megtörténik egy másik fejlesztés is eszembe jutott. Ezen túl az előfizetők, egy külön Facebook csoportban lesznek, ahol csak nekik hetente a hanganyagokon túl még egy Facebook live adás is lesz, amit persze felvételről is meg lehet nézni.

További előnye ennek, hogy a több mint 170 hanganyagon felül, a rendszeres heti videókon túl havi kupont is kapsz, amit bármely tanfolyam megvásárlására fordíthatod. Úgy is mondhatom, hogy csak belsőkör tagoknak lesz kedvezmény. Persze kivéve az új tanfolyamok bevezető árai, mert az mindenki számára elérhető lesz.

Mostantól megújul a belsőkör tagság és még több információt kaphatsz a Valódi Online Hálózatépítésről!

Csak a belsőkör tagok fognak havonta kuponhoz jutni, amivel bármilyen tanfolyamból kedvezményt kaphat!

 

Milyen előnyöd lesz ebből? Te mindig képben leszel az aktuális újdonságokkal kapcsolatban. Mindig tudni fogod a problémák megoldását. De ami legfontosabb, hogy folyamatosan képben leszel a Valódi Online Hálózatépítéssel kapcsolatban.

Mindezt csak 4900 Ft-ért elérheted. Amit rögtön elérsz az több mint 175 letölthető hanganyag, amivel persze rögtön el leszel egy darabig, de minden, héten új hanganyagot is kapsz, amíg aktív előfizető vagy.

Ha szeretnél ezekről részleteket megtudni, akkor nézd meg a videót!

A belsőkör tagságról itt találsz bővebb információt!

 

 

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

 

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Mostantól megújul a belsőkör tagság és még több információt kaphatsz a Valódi Online Hálózatépítésről!

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Mostantól megújul a belsőkör tagság és még több információt kaphatsz a Valódi Online Hálózatépítésről!

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Online Prosperity Akadémia

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.