Online Hálózatépítés oktatás - 5 végzetes hiba, amit elkövethetsz az online hálózatépítés során!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Ebben a videóban részletesen elmondom, hogy mi az a tipikus 5 hiba, amit egy kezdő online hálózatépítő. Rengeteg félreértés van evvel kapcsolatban. Általában az emberek mindenféle tanulás nélkül nekiugranak a neten tele szemetelni a Facebook csoportokat és csodálkoznak, hogy ennek nincs semmi eredménye.

Online Hálózatépítés oktatás - 5 végzetes hiba, amit elkövethetsz az online hálózatépítés során!

Ha megtanulod a módszereket, amit az Online Prosperity Akadémiában tanulsz, akkor te nem fogsz végzetes hibákat elkövetni!

Nem fogom, ezeket a pontokat ideírni, mert akkor ez egy nagyon hosszú cikk lenne. A videóban részletesen elmagyarázom, hogy mit ne csinálj, és mit kellene tenned, ha sikeres, akarsz lenni. Kifejezetten azokhoz beszélek, akik sikeres online hálózatépítők akarnak lenni.

Nem célom, hogy meggyőzzelek az igazamról. Én profi online hálózatépítőktől tanultam, akiknek több ezer frontjuk volt ezzel a módszerrel. Nem online marketing szakértőktől tanultam! Ez nagyon fontos! Miért? Mert az online hálózatépítés és az online marketing különbözik!

Ezt pedig csak olyan ember tudja, aki maga is online építi a hálózatát, mint én is. Épp most hallottam illetve olvastam, hogy valaki, aki online marketing szakértő azt mondta, hogy nem kell blogolni az online sikerért, ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni.

Online Hálózatépítés oktatás - 5 végzetes hiba, amit elkövethetsz az online hálózatépítés során!

Az online hálózatépítés pontos módszertani létezik!                                          

 

Micsoda tévedés! Mi a baj ezzel? Az, hogy nem az üzlethez csatlakozunk, hanem emberekhez! Márpedig, ha nem blogolsz, akkor semmi nem derül ki rólad és akkor egy vadidegen soha nem fog belépni hozzád. Én biztos, hogy nem lépnék be egy vadidegen emberhez soha!

Ez lényegében blogolás nélkül nem fog megtörténni. Sajnálom, ha valami passzív módszert keresel, de ez nem fog megtörténni, ha nem csinálsz semmit.

De, hogy mi a teendő és, hogy mit ne csinálj semmiképpen, azt a videóban mondom el neked.

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha szeretnéd a haladó blogolást megtanulni, akkor kattints a narancssárga gombra most!

 

 

Megrendelem

 

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

 

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés oktatás - 5 végzetes hiba, amit elkövethetsz az online hálózatépítés során!

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés oktatás - 5 végzetes hiba, amit elkövethetsz az online hálózatépítés során!

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : 5 végzetes hiba, online hálózatépítés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.