Online Hálózatépítés Oktatás - Cuccolj át az Instagramra, de íziben!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Igazából nincs mire várni. A Facebook nem lesz jobb, illetve nem fogja több embernek megmutatni a megosztásaidat, hacsak nem hirdetsz. De az MLM hirdetéseket pedig tiltja. Ez egy ördögi kör. Viszont meg van a megoldás! Ez nem más, mint az Instagram!. De ne szaladjunk előre. Még beszéljünk egy kicsit a Facebookról.
Jelen pillanatban, ha megnézzük a Facebookon található kommunikációt, akkor most már inkább a negatív van túlnyomó többségben. Tele van politikai szarságokkal és gyűlölettel. Miért nem mennek az Instagramra ezek az emberek? Egyrészt nem tudnak linket megosztani, másrészt ezt meg kellene, tanulna, azt meg nem akarják. 

Online Hálózatépítés Oktatás - Cuccolj át az Instagramra, de íziben!

Ha a Facebookon akarsz hálózatot építeni a jövőben, akkor egyre nehezebb dolgod lesz! Nincs mire várni, gyerünk az Instára!


Így az Instagram tagok nagyrésze, inkább pozitív okos emberekből áll. Ide nem fognak nagy számban bejönni azok az emberek, akik a Facebookot tele szemetelik a hülyeségeikkel. 
Az amatőr MLM tagok sem, mert ők sem akarnak tanulni és így nem tudják tele szemetelni a linkeikkel az Instát mert hagyományos módon nem lehet linket kirakni. De a legnagyobb baj az, hogy a Facebook MLM tagjainak 99%-a rosszul csinálja és te aki jól, nagyon elveszhetsz a tömegben.
Persze nem hagyjuk el a Facebookot, mert lehet akár még pozitív változás is, de a fókuszt át kell helyezni ez nem kérdés.


Viszont az értelmes, okos emberek átjönnek, mert felismerik a jelentőségét. Egy biztos, aki most kihasználja az Instagram erejét és a benne rejlő lehetőséget, akkor nagyon komolyan el lehet húzni azoktól, akik nem hajlandóak tanulni. Most nagyon megéri megtanulni és kihasználni ezt az új platformot.
A videóban részletesen beszélek az Instagram megoldásról és, hogy hogyan tudod rábízni profikra az Instagram követőszerzésben és automata üzenetküldéssel fel tudod építeni a listádat, ami már közvetlen kommunikációra alkalmas.

 

Online Hálózatépítés Oktatás - Cuccolj át az Instagramra, de íziben!

                              Ez az Instagram program megoldja a problémádat a nap 24 órájában!


De erre is van megoldás. Én most egy olyan céggel kerültem kapcsolatba, akik képesek az Instagram profilodat nagyon komolyan menedzselni. Rengeteg új releváns követőt tudnak szerezni. Ki tudod próbálni, hogy 3 nap alatt mit tudnak hozni. Ezt mindössze 990 Ft-ért! Ők abban különlegesek, hogy több MLM-es ember Instagram fiókját kezelik! Így ebben is van tapasztalatuk!
Ide kattintva megnézheted egy rövid ingyenes videóban, hogy mit kell tenni a sikerért az Instagramon.
Itt pedig meg tudod rendelni magadnak a 3 napos próbaverziót.

Itt pedig a teljes havi programot!

Online Hálózatépítés Oktatás - Cuccolj át az Instagramra, de íziben!

                                             Fejleszd az Instagram fokodat mert ez a jövő!

 

Regisztrálj be most a tréning oldalra és vedd el magadnak az ajándékokat!

Bővebb információért nézd meg a videót most!

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés Oktatás - Cuccolj át az Instagramra, de íziben!

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés Oktatás - Cuccolj át az Instagramra, de íziben!

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.