Online Hálózatépítés Oktatás -Hogyan emelkedj ki a marketing zajból?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Ma még 9990 Ft –ért eléred az eddig legjobb online anyagot, amit elkészítettem, de holnaptól már vége a bevezető árnak és csak 13990 ért érheted el. A videóban részletesen beszélek neked arról, hogy miért fontos, hogy ismered a haladó blogolási technikákat és persze a videó második részében azt ismerheted meg, hogy miként kerülhetsz ki a marketingzajból.

Miért fontos ez? Azért mert az online hálózatépítők 99%-a marketing zajban van, és senki nem veszi észre őket.

Online Hálózatépítés Oktatás -Hogyan emelkedj ki a marketing zajból?

                        A Valódi Online Hálózatépítés segít abban, hogy ne a marketing zajban kommunikálj!

Ha azt szeretnéd, hogy téged észrevegyenek, akkor meg kell ismerned a Valódi Online Hálózatépítést, ami kiszámíthatóvá teszi számodra az üzletedet. Te nem találgatni fogsz, hanem biztosra tudsz menni. Ennek segítségével te már nem leszel abban a marketing zajban, amiből a legtöbb hálózatépítő soha nem fog kijönni.

Ez azért kár, mert legtöbbnek biztos vagyok benne, hogy értékes üzenete van és maga az ember is, akivel érdemes lenne együtt dolgozni, de nem ismeri a technikát, aminek segítségével kikerülhet a marketing zajból

A haladó blogging tanfolyam ebben is tud neked segíteni.

Ha érdekelnek a részletek és te nem a 95%-ba akarsz tartozni, akkor nézd meg a videót és vedd meg még ma a Haladó Blogging Tanfolyamot kedvezményes áron!

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Kattints ide az otthonról végezhető Haladó Blogging Tanfolyamodért! (nem kell eljönni sehova)

Bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

 

 

Megrendelem

 

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

 

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés Oktatás -Hogyan emelkedj ki a marketing zajból?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés Oktatás -Hogyan emelkedj ki a marketing zajból?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.