Online Hálózatépítés Oktatás - Hogyan tudsz te is könnyedén feliratos videókat csinálni a blogodra és az Instagramra?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ha követed a tevékenységemet, akkor pár napja látsz tőlem feliratos rövid videókat. Ne gondold azt, hogy valamilyen informatikai tudás birtokában vagyok, ami ehhez kell. Sokkal egyszerűbb a megoldás. Egy olyan mobilapplikációt használok, ami ezt a munkát elvégzi helyettem.
Ennek a neve Clips. Ez egy Iphone alkalmazás, de biztos lehet találni valami hasonlót Androidra is. Lényegébe én beszélek az alkalmazásba és ő feliratozza. Nyilván nem tökéletes, de kevés hibát vét. Ezeket pedig ki lehet javítani. 

Online Hálózatépítés Oktatás - Hogyan tudsz te is könnyedén feliratos videókat csinálni a blogodra és az Instagramra?

                               A videó feliratozást nem te, hanem az applikáció végzi


Több előnye van ennek. Az első, hogyha csinálok egy 1 perces ilyen videót, akkor azt az Instagramra is fel tudom rakni, ami most életbevágó a Facebook drasztikus megjelenés csökkentése miatt. 
Természetesen lehet hosszabb videót csinálni, de szerintem 3-5 percesnél hosszabbat ne csinálj. Így kénytelen vagy a lényeget elmondani, de ezt viszont az is meg tudja nézni, aki mondjuk, nem tud hangot adni rá, mert mondjuk munkahelyen vagy. A videóban elmondok még sok előnyt, hogy miért jó ez, de sok olyan ember is megnézi a videódat, aki eddig nem tette meg. 1 nap után azonnal lehetett látni a nézettségből, hogy sokkal többen megnézték, mint előtte egy normál videót.


Így ezekre fogok áttérni teljesen. Maximum 1 élő videót fogok hetente csinálni, hogy legyen ilyen is persze, ami hosszabb. Ez mindig szerdán lesz. Viszont, most minden nap fogok rövid feliratos videókat kirakni, mert így sokkal jobb eredményt lehet elérni.
Pénteken a belsőkör tagoknak egy Facebook szakértők által felfedezett posztolási technikát fogok elmondani, amivel drasztikusan fogod megemelni a Facebookon a nézettségedet.


A belső kör tagságról itt találsz infót.


Szóval azt gondolom, hogy ezzel az új technikával, mind az Instagrammon , mint a Facebookon jobb eredményeid lesznek.
Ha még több részlet érdekel ezekről a feliratos videókról, akkor nézd meg a videót!
Kattints a videóra a részletekért most!

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés Oktatás - Hogyan tudsz te is könnyedén feliratos videókat csinálni a blogodra és az Instagramra?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés Oktatás - Hogyan tudsz te is könnyedén feliratos videókat csinálni a blogodra és az Instagramra?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Videó feliratozás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.