Online Hálózatépítés Oktatás - Máris kibővült egy fontos modullal a Haladó Online Kommunikációs tanfolyam!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Jelenleg a legnagyobb kihívás a Facebookon az, hogy miként tudjuk megoldani, hogy több emberhez jusson el a tartalmunk. Ez mindig fontos volt csak most az történt, hogy drasztikusan csökkentette az elérést a Facebook.

Ezért 2 fontos dolgot kell megtennünk. Első, hogy jobb, érthetőbb tartalmat kell létrehoznunk úgy, hogy a lehető legtöbb embert szedjünk le a saját listánkra.

Online Hálózatépítés Oktatás - Máris kibővült egy fontos modullal a Haladó Online Kommunikációs tanfolyam!

                 A Haladó Online Kommunikációs Tanfolyam megtanít az új csatornákon is kommunikálni

A Haladó Online Kommunikációs online tanfolyam épp ezt a kérdést dolgozza fel. Ez a tanfolyam most nem csak fontos, hanem sürgős problémákat old meg. Tehát most konkrétan rengeteg időt és pénzt spórol meg neked. Ez eddig is így volt.

Viszont már olyan mértékben csökkent az elérés a Facebookon, hogy az új modul épp ennek a problémának a megoldására készítettem el tegnap. Ez azoknak is elérhető, akik már megvették ezt a tanfolyamot. Persze az új vásárlók is már megtalálják ezt a nagyon fontos új modult.

Most nem is szeretnék többet írni, mert a videóban sokkal jobban el tudom mondani, hogy mi a megoldás ezekre a problémákra.

Ha érdekelnek a részletek, akkor kattints a videóra most!
 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés Oktatás - Máris kibővült egy fontos modullal a Haladó Online Kommunikációs tanfolyam!

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés Oktatás - Máris kibővült egy fontos modullal a Haladó Online Kommunikációs tanfolyam!

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

Ha nem akarsz több időd veszteni és most akarod ezt a tudást, akkor kattints a gombra most!

 

Megrendelem

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Haladó Online Kommunikációs tanfolyam

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.