Valódi online hálózatépítés E-book

Kategória: Könyvek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Elkészült a Valódi Online Hálózatépítés könyv! Egy könyv, ami örökre megváltoztatja az MLM-et!   Ez a könyv tartalmazza azt a tudást, aminek segítségével képes leszel online működtetni részben vagy akár teljesen is az MLM üzletedet. A könyvben megtalálható információk továbbá alkalmazható affiliate marketing, direkt marketing, vagy akár egy hagyományos vállalkozásra is. Én magam is ezt használom a hálózatépítő munkámban, de a hagyományos vállalkozásomban is. Ezek a módszerek nem elméleti módszerek! Gyakorlatban kipróbált működő módszerek, amiket alkalmazva hasonló eredményeket érhetsz el!  A könyvben található módszerek segítségével a rég áhított sikert elérheted a saját MLM üzletedben! Ez az E-book verzió természetesen bárhova eljuttatható.

Szerezd be a saját dedikált példányodat még ma!

 

Valódi online hálózatépítés E-book

 

                         

   Az E-book verzió ára most 3990 postaköltséggel együtt! 

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kattints a piros gombra! Bankkártyás fizetés esetén extra ajánlatokat kaphatsz!

A bankkártyás fizetés a CIB bank biztonságos oldalán történik!

 

Megrendelem

   

  A könyvet megvásárolhatod egy egyszerű utalással, vagy egy pénzbefizetéssel a Raiffeisen bankba.

A megjegyzésbe feltétlenül írd be a címedet, hogy a számlát ki tudjam állítani .

A számlaadatok: Ács Zoltán István Raiffeisen Bank: Számlaszám: 12072552-01484775-00100009 (megjegyzésbe írd be a címedet és az e-mail címedet!)

Tisztelettel!

Ács Zoltán

Vissza

Címkék : Valódi Online Hálózatépítés E-book

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.