Vészhelyzet a Facebookon? Mi lett a megosztásaimmal?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Évek óta megy az a folyamat a Facebooknál, hogy csökken az organikus, nem fizetett elérés. Ez leginkább a Facebook oldalakra vonatkozott. Ott már nagyon nehéz ingyenes elérést produkálni. De a Facebook profiloknál ez nem nagyon volt jellemző. Sőt azt is ígérte a Facebook, hogy a profilokon nagyobb elérés lesz.

Vészhelyzet a Facebookon? Mi lett a megosztásaimmal?

Ha a Facebook változtat valamit, akkor nekünk arra reagálni kell. De ha te reagálsz, akkor előnyben leszel a többiekhez képest!

Ez most nem így néz ki. 1-2 hónapja drasztikus visszaesés következett be. Hogy miért van ez, azt nem tudjuk csak azt, hogy megtörtént. Mit lehet tenni? Egyértelmű, hogy kell változtatni valamit. Több, jobb minőségű, jobb címmel ellátott bejegyzést kell létrehozni. Igazából ez nem annyira bonyolult, mint gondolod most.

A videóban erről részletesen beszélek, hogy hogyan tudod megtenni. Az biztos, hogy többször kell megosztanod ugyanazt a tartalmat, hogy elegendő ember lássa a megosztásaidat. De, ha ugyanazt osztod meg közvetlenül a blogodból, akkor mindig ugyanazt a címet látják, ugyanazt a képet. Így ez nyilvánvalóan nem jó.

Ráadásul, ha rossz a cím, akkor aztán teljesen mindegy, hogy hányszor osztod meg, mert akkor sem fognak rákattintani.

Ezért is használjuk a linkelhető képkészítőt, mert ott rengeteg tesztelési lehetőséged van. Ugyanazt a cikket megoszthatod, mindig más képpel és címmel. Így azon túl, hogy változatos vagy rengeteg infót kapsz, arra is rájössz, hogy mi az, amire reagál a célközönséged. Valljuk be őszintén, hogy ez azért elég fontos, mert innentől nem találgatsz, hanem biztosa mehetsz.

Ez a lényege a linkelhető képkészítőnek, nem csak az, hogy megduplázza a kattintások számát.

Ha szeretnéd magadnak megszerezni a linkelhető képkészítőt, akkor kattints a sárga gombra!

 

Megrendelem

 

Most arról volt szó, hogy tudod a piacot tesztelni szoftveresen. De ez még nem elég.

Mert tudni kell jobban hatékonyabban eladnunk, amivel foglalkozunk. Ez már színtiszta kommunikáció. Azon belül is online kommunikáció. Ezt pedig meg kell tanulni, nincs mese. Úgy kell fogalmaznunk, hogy, megértsék elsőre a kommunikációinkat. Hogy a cím, amit adunk az egyértelmű legyen.

Vészhelyzet a Facebookon? Mi lett a megosztásaimmal?

             Ha az online kommunikációd érthető a célközönségednek, akkor sokkal könnyebb lesz a munka.

 

Ez egyszerűnek hangzik, de megvalósítani annál nehezebb. De szerencséd van, mert épp a múlt héten dobtam a piacra a Haladó Online Kommunikációs tanfolyamot, ami épp ezeket a problémákat kezeli.

Meg fogod tanulni, hogyan írj hatékony címeket. Továbbá, hogyan kell egyszerűen fogalmazni online. Mit kell tenned az Instagrammon és sok más értékes dolgot tanulhatsz meg. Ennek lesz az eredménye, hogy több kattintást kaphatsz, és az üzleted elindul olyan irányba, ahova szeretnél menni.

De, ha szeretnél mindent megtanulni a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor használd ki a karácsonyi akciókat!

 

További fontos részleteket a videóból tudsz meg a hatékony terjesztésről.

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Ha szeretnéd megszerezni a Haladó Online Kommunikációs Tanfolyam kommunikációs titkait, akkor kattints a narancssárga gombra most!

 

Megrendelem

 

Ha érdekelnek a részletek, akkor nézd meg ezt a videót.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Vészhelyzet a Facebookon? Mi lett a megosztásaimmal?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Vészhelyzet a Facebookon? Mi lett a megosztásaimmal?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Linkelhető képkészítő, Online kommunikáció

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.